Under det här året kommer vi att åka på en litterär jorden runt-resa. Varje månad lyfter vi ett land och dess litteratur, allt ifrån skönlitterärt till kokböcker.

Låt oss ta dig med till Sydafrika genom böckernas värld. Sydafrika är ett fantastiskt land som har mycket att erbjuda. Njut av allt ifrån goda viner och bra surf till utsikter som får dig att tro att du drömmer och upplev pulshöjande upplevelser på savannen. På den här sidan hittar du dyrbara tips till både resan och lektyren. Nu åker vi!

Vi på KILROY älskar att resa och vi vill att fler unga människor ska få upptäcka världen! Vi skräddarsyr resor helt efter våra kunders budget och önskemål om aktiviteter. Att just Sydafrika är månadens destination tycker vi är extra kul - Sydafrika är ett fantastiskt land med omväxlande natur som erbjuder något för alla. Spännande mat- och vinkultur, häpnadsväckande vyer, historiska platser och självklart så har Sydafrika några av världens bästa safaris. Kom ihåg att prova den Sydafrikanska strutsburgaren och allt som är gjort på "biltong" - ett marinerat och soltorkat kött! Låt dig inspireras av vår todo-lista i Sydafrika! 

  • Ta privatlektioner och lär dig surfa i den lilla staden Plettenberg Bay
  • Hoppa bungyjump från Bloukrans Bridge - ett hopp på 216m och som är ett av världens högsta hopp från bro!
  • Testa på burdykning tillsammans med vithajar vid Dyer Island
  • Gör den självklara och klassiska Safarin i Kruger National Park

Vill du ha fler restips eller få hjälp att skräddarsy din resa till Sydafrika? Låt oss hjälpa dig!

Läs sydafrikanska författare