När kommer min bok?

Leveranstiden - från beställning hem till dig

Hur lång tid det tar innan din beställning kommer hem till dig beror på om de böcker du beställer redan finns i lager hos oss, eller om vi beställer hem dem i samband med din order. När alla böcker i beställningen finns hos oss, skickar vi dem samlat till dig. Ditt val av fraktsätt (snabbfrakt eller fri frakt) bestämmer sedan hur snabbt beställningen kommer hem till dig.

Exempel: Du väljer en bok där det står "Skickas inom 1-2 vardagar" vilket innebär att det tar 1-2 dagar för boken att komma till oss. Fraktsättet styr sedan tiden från lagret hem till dig. Väljer du t ex fraktalternativet "Fri frakt" som tar 3 vardagar kommer boken att levereras till dig inom 4 till 5 vardagar.

Kan jag spåra mitt paket?

På Mina Sidor kan du som beställer via ditt användarkonto spåra och följa hur det går för din beställning. Väljer du att beställa via snabbkassan finns inte den kopplingen, men du få alltid en spårningslänk i leveransbeskedet som skickas till din e-postadress då din beställning är på väg.

Med hjälp av paketets försändelse-id kan du även spåra din beställning nedan direkt hos transportören:

  • Posten
    OBS! Om böckerna skickas med Posten är de enbart spårbara från att de lämnat vårt lager och fram tills att de anländer vid Postens sorteringsterminal. Tyvärr erbjuder inte Posten spårbarhet hela vägen fram till brevlådan.
  • Schenker
  • Bring

Vilket fraktsätt är rätt för mig?

Snabb frakt, 25 kr - 1-2 vardagar

Mindre paket, som förväntas gå ner i din brevlåda, levereras vanligen nästkommande vardag. Om paketet inte går att dela ut lämnas det till ett ombud och du får en avisering med information om var du kan hämta det.

Större paket levereras direkt till ett ombud nästkommande vardag. Du får en avisering med information om var du kan hämta ditt paket.

Obs! Till vissa orter (postnummerområde 62 samt 89-98) och skärgårdsområden tar leveransen längre tid. Vanligen sker utdelningen här inom 3 vardagar.

Fri frakt, 0 kr vid beställning över 99 kr, i annat fall 10 kr - 3 vardagar

Mindre paket, som förväntas gå ner i din brevlåda, levereras vanligen inom 3 vardagar. Om paketet inte går att dela ut lämnas det till ett ombud och du får en avisering med information om var du kan hämta det.

Större paket levereras direkt till ett ombud inom 3 vardagar. Du får en avisering med information om var du kan hämta ditt paket.

Obs! Till vissa orter (postnummerområde 62 samt 89-98) och skärgårdsområden tar leveransen längre tid.

Hur ändrar jag min beställning?

Innan böckerna har packats kan du själv ändra i din beställning på Mina sidor.

Beställde du via snabbkassan, eller om böckerna redan har skickats, kontaktar du Kundservice, så hjälper vi dig på bästa sätt.

Det är inte möjligt att komplettera en redan lagd order eller slå samman den med en annan beställning.