Företagskunder klicka här>>

Skapa ett användarkonto (privatkund)

Inloggningsuppgifter

Användarnamnet är detsamma som din e-postadress och måste alltid vara unikt för varje kund.

Lösenordet väljer du själv och ska bestå av minst 6 tecken (varav minst 1 bokstav och 1 siffra) i en följd utan mellanslag.

Kunduppgifter

Personnummer är valfritt att ange, men det behövs om du vill handla på faktura. Om du fyller i ditt personnummer kan du också klicka "Hämta adress" så hämtar vi din folkbokföringsadress.

Under namn och adress fyller du i din egen adress. Vill du skicka böcker som present till någon annan, kan du vid ordertillfället då fylla i en annan mottagaradress.

Det är viktigt att du uppger en korrekt e-postadress eftersom det är till den vi skickar meddelanden om din beställning. Om du vill få avisering via sms behöver du även ange ditt mobilnummer.

Du kan välja vilka erbjudanden och nyhetsbrev du vill ta del av och med Bokus Pluspriser får du varje månad unika erbjudanden och extra bra priser på populära böcker. För att ta del av våra Pluspriser behöver du handla inloggad med ditt Bokus-konto, där du även har angett ditt personnummer.

Logga in

För att logga in på Mina sidor klickar du på länken Logga in högst upp på sidan, och fyller i användarnamn och lösenord.

Du kan också komma till inloggningssidan när du går till kassan eller försöker använda en funktion som kräver inloggning (t ex Recensera en bok). Om du varit inne på Mina sidor och sedan går till kassan kan du av säkerhetsskäl behöva logga in en gång till. Du ska då använda samma användarnamn och lösenord som tidigare.

Mina sidor

Mina sidor innehåller din personliga kundinformation och de tjänster som kräver att du är inloggad, såsom dina beställningar, orderhistorik, fakturor och tillgodon. Du kan se de böcker du bevakar eller har sparat som favoriter. Du ser också vilka Nyhetsbrev du prenumererar på.

Kunduppgifter

Du ansvarar själv för att dina uppgifter är korrekta och här kan du enkelt ändra dem.

Har du bytt adress gäller de nya uppgifterna på kommande beställningar. Du kan under en viss tid själv ändra adressen på sidan Beställningar genom att klicka på Ändra orderuppgifter. Om länken inte finns kvar, kontakta kundservice så hjälper vi dig.

Beställningar

Här kan du se alla de beställningar du har gjort hos Bokus. Klicka på ordernumret för att läsa mer om en viss order.

Du kan, beroende på hur långt beställningsprocessen har gått, ibland avbeställa hela eller delar av din order. Observera att du inte kan avbeställa enskilda exemplar av en artikel (om du t ex har beställt för många exemplar). Du kan inte komplettera en redan lagd order eller slå samman den med en annan.

Om du vill ha fördjupad information om din order, klicka på artikelns titel eller länkarna under Utskick.

Fakturor

På sidan Fakturor kan du se vilka fakturor som är betalda eller inte, och vilken dag de senast ska betalas. Tips: Om du tappat bort din faktura, kan du klicka på det översta fakturanumret för att få all information du behöver för att betala fakturan.

Bevakningslista

Om du är intresserad av en bok som är tillfälligt slut eller inte kommit ut än kan du bevaka den genom att klicka på knappen Bevaka intill bokomslaget. Du får meddelande via e-post när boken har blivit köpbar, och du bestämmer sedan själv om du vill köpa den eller inte.

Tillgodo

Om du har handlat av en del av ett presentkort, eller fått pengar tillbaka vid retur, kan du ha fått ett tillgodohavande hos Bokus. Du kan använda summan som betalning vid din nästa beställning.

Här listas alla de tillgodohavanden du har haft under årens lopp.

Favoriter

Om du hittar en bok som du gillar men inte vill köpa den direkt kan du spara den som favorit (Hjärt-ikonen på boksidan). Favoriterna samlas under Mina sidor. Du kan använda Favoriter som minneslista för att kunna handla böckerna senare, eller skicka dem som önskelista till någon som kanske vill köpa dem åt dig.

Nyhetsbrev

Du kan välja att prenumerera på våra nyhetsbrev, som ger dig inspirerande boktips, nyheter och erbjudanden. Prenumerationen går till den e-postadress som du registrerat. Du kan anpassa breven genom att ange dina intresseområden under valet Nyhetsbrev på Mina sidor.

Glömt lösenord eller användarnamn

Om du redan är kund hos oss men glömt dina användaruppgifter så skickar vi en länk till din angivna mejladress, som ger dig möjlighet att återställa dina användaruppgifter. Klicka här