Om Lee

Lee Child är pseudonymen för den brittiske författaren Jim Grant. Han är en mångfaldigt prisbelönad thrillerförfattare och upphovsmannen till bokserien om Jack Reacher. I över 20 utgåvor har vi fått följa den före detta militärpolisen under hans fängslande äventyr runtom i USA. Skaffa Lees senaste bok och låt läslusten väckas av ett nytt äventyr med Jack Reacher!  

Ny spänning av Lee Child

Vinn signerat ex av Lee Childs senaste bok

Svara på frågan nedan för att vara med och tävla.

Vad heter Lee Childs allra första Jack Reacher-bok som gavs ut år 2000? 

Svaret på frågan samt en kort motivering till varför just du bör vinna mejlar du till tavling@bokus.com. Senast den 13 november 2020 vill vi ha ditt tävlingsbidrag. Märk ditt mail med Lee Child. Vi utser en lycklig vinnare som vinner ett signerat ex av boken The Sentinel på engelska.

Vinnaren utses av Bokus redaktion och beslutet kan inte överklagas. Genom att delta i tävlingen godkänner du att vi sparar ditt tävlingsbidrag i max ett år efter tävlingens avslut. Därefter raderar vi det. Om du vinner en av våra tävlingar kan vi komma att dela dina adressuppgifter med vår tävlingspartner för att kunna skicka ut vinster. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren själv. Vinnaren kontaktas via e-post och presenteras på den här sidan när tävlingen är avslutad: www.bokus.com/avslutade-tavlingar 

Mer från Lee Child