Kärlekens tjuv

Kärlekens tjuv

Uppläst av Ida Olsson

4 stjärnor av 5 möjliga

Kärlekens tjuv Kärlekens tjuv Kärlekens tjuv Kärlekens tjuv Kärlekens tjuv
(4)
Lyssna på den här och tusentals andra böcker i Bokus Play - det smarta abonnemanget för ljudböcker:
  1. Från endast 79 kr per månad
  2. Ingen bindningstid - avsluta när du vill
  3. Rabatter och förmåner hos Bokus och Akademibokhandeln
När Alloe får ett erbjudande om att följa med som sekreterare åt sin Lou under en resa genom Europa tackar hon ja. Men arbetet blir inte riktigt vad hon väntat sig och hon gör långt mycket mer än vad som passar in under arbetstiteln ... Under en hotellvistelse återvänder Alloe till sviten och märker att dörren står på glänt. Längre in i rummet står en okänd man med Lous diamantprydda miniatyr i handen. Alloe blir ställd och innan hon riktigt kan förstå vad som hänt har mannen tagit en kyss av henne och försvunnit med sitt stöldgods. Kvar står Alloe med tusen frågor. Vem var mannen? Och kommer hon någonsin att få träffa honom igen?

Barbara Cartland (1901-2000) är den mest produktiva författaren i det tjugonde århundradet. Vi har över 650 böcker från Cartlands romantiska hand. Hennes böcker är översatta till 38 språk, och med över en miljard sålda exemplar kan det inte längre finnas någon tvekan om att Barbara Cartland är en av världens största romantiker.

Cartlands böcker äger rum i de finare engelska kretsarna och i exotiska miljöer. Kärleken är häftig mellan de passionerade hjältarna och vackra hjältinnorna, men gång på gång går de igenom prövningar. Men äkta kärlek är alltid starkast och det finns ingenting den inte kan besegra.