Sådan far, sådan son - erotisk novell

Sådan far, sådan son - erotisk novell

3 stjärnor av 5 möjliga

Sådan far, sådan son - erotisk novell Sådan far, sådan son - erotisk novell Sådan far, sådan son - erotisk novell Sådan far, sådan son - erotisk novell Sådan far, sådan son - erotisk novell
(1)
Provläs den här och tusentals andra böcker i Bokus Play - det smarta abonnemanget för e-böcker:
  1. Från endast 79 kr per månad
  2. Ingen bindningstid - avsluta när du vill
  3. Rabatter och förmåner hos Bokus och Akademibokhandeln
"Patrik ser sig om med flack blick. Som att en stril av tankar och känslor passerar hans medvetande. Han för sina händer till sitt huvud. Han sätter sig åter brett isär med sina ben, och han lutar sig framåt med huvudet i händerna. Som att han slits - mellan göra och inte göra. Mellan att knulla mig och att försöka, försöka - låta bli."

Hillevi har bråkat med sin pojkvän. Än en gång har han valt vännerna. Och än en gång har han gjort slut med henne. Hillevi blir lämnad hemma. Ensam. Besviken.

Och kåt.

Samma kväll kommer hennes svärfar förbi. Han vet inte att Hillevi är ensam hemma. Hillevi, som alltid haft ett lystet öga åt sin svärfar, bestämmer sig för att förföra honom ... Något som leder till en kväll hon sent kommer att glömma.

Sådan far, sådan son är en erotisk novell om begär, lust, hämnd - och en minst sagt förbjuden relation.

B. J. Hermansson är en av våra mest produktiva och populära författare av erotiska noveller och har översatts till flera språk. Berättelsernas underliggande ton inspirerar läsaren att tänka kring, och inte sällan ifrågasätta, våra etablerade föreställningar. Ofta gällande normer och sexualitet.