Deadline

Deadline

4 stjärnor av 5 möjliga

(3)
Lyssna på den här och tusentals andra böcker i Bokus Play - det smarta abonnemanget för ljudböcker:
  1. Från endast 79 kr per månad
  2. Ingen bindningstid - avsluta när du vill
  3. Rabatter och förmåner hos Bokus och Akademibokhandeln
Pensionen närmar sig med stormsteg för Annika Vestander, och trots påtryckningar från chefen tänker hon inte jobba en dag över tiden. Nej, den 2 februari 2018 blir hennes sista dag och det är inte förhandlingsbart. Mordet, som skett i polishuset, har förstås högsta prioritet även om det inte är hennes ärende. Annika blandar sig också i en annan händelse som skedde 50 år tillbaka i tiden. Kommer hon klara sin deadline?

'Deadline' är den fjärde och sista delen i serien om polisinspektör Annika Vestander. Parallellt med Annikas polisarbete får vi genom tidshopp även följa fallet som tar sin början år 1967 på stadens sjukhus.

Cherstin Juhlin föddes 1948 och är bosatt i Kristianstad, i Skåne. Hon har en 30 år lång erfarenhet som polis och brottsutredare, och är nu pensionär. Under 10 års tid har hon även varit kåsör i Kristianstadsbladet och gett ut 2 kåserisamlingar.

I Cherstin Juhlins ABCD-serie får vi följa Annika Vester i sin roll som polisinspektör. Utöver av att vara spännande kriminalromaner så tar böckerna upp realistiska arbetsförhållanden inom polisen.