Eva Söderbergs nio oförrätter med hämnd

Eva Söderbergs nio oförrätter med hämnd

Uppläst av Anna Godenius

3 stjärnor av 5 möjliga

(1)
Lyssna på den här och tusentals andra böcker i Bokus Play - det smarta abonnemanget för ljudböcker:
  1. Från endast 79 kr per månad
  2. Ingen bindningstid - avsluta när du vill
  3. Rabatter och förmåner hos Bokus och Akademibokhandeln
Stockholm håller bokstavligen på att koka över. Det är högsommar år 2018 och runtom i landet slås det inte bara värmerekord - folk verkar dessutom bli fullkomligt galna av hettan. På en soffa i Vasastan sitter den 59-åriga affärskvinnan Eva Söderberg med ett iskallt glas vin och får plötsligt syn på en spännande annons. Utan att riktigt veta hur det gått till har hon en stund senare anmält sig till en kurs i förlåtande och acceptans. När hon återvänder från kursgården utanför Flen kommer all onödig ilska att vara ett minne blott. Äntligen!

Som en förberedelse för kursen får Eva i uppgift att skriva ner de nio värsta oförrätterna hon någonsin har varit med om. Men när hennes lista väl har fullbordats inser hon att hon måste hämnas. Det finns bara ett problem: om två veckor börjar kursen som ska göra henne så förlåtande. Om hon överhuvudtaget ska kunna hämnas måste hon alltså lägga på ett kol. Kommer hon hinna ta sig igenom listan?

'Eva Söderbergs nio oförrätter med hämnd' är den första fristående delen i en ny romanserie av Verónica Yori.

Verónica Yori är en författare med talang för det fartfyllda och skruvade. Hennes svenska debutroman 'Eva Söderbergs nio oförrätter med hämnd' utkom år 2021. Den tryckta utgåvan av boken är utgiven på förlaget Ekström & Garay.