Den sanna historien om Pinocchios näsa : en roman om ett brott

Den sanna historien om Pinocchios näsa : en roman om ett brott

4 stjärnor av 5 möjliga

Den sanna historien om Pinocchios näsa : en roman om ett brott Den sanna historien om Pinocchios näsa : en roman om ett brott Den sanna historien om Pinocchios näsa : en roman om ett brott Den sanna historien om Pinocchios näsa : en roman om ett brott Den sanna historien om Pinocchios näsa : en roman om ett brott
(34)
Provläs den här och tusentals andra böcker i Bokus Play - det smarta abonnemanget för e-böcker:
  1. Från endast 79 kr per månad
  2. Ingen bindningstid - avsluta när du vill
  3. Rabatter och förmåner hos Bokus och Akademibokhandeln
"Den här romanen är en ond saga för vuxna barn och om det inte hade varit för den siste tsaren av Ryssland, Nikolaj II, Englands premiärminister Sir Winston Churchill, Rysslands president Vladimir Putin och kriminalkommissarie Evert Bäckström vid Västerortspolisen i Stockholm, skulle det som den handlar om aldrig ha hänt. I den meningen är det en berättelse om det samlade och slutliga resultatet av de handlingar som fyra män genomför över en period på mer än hundra år.
Fyra män som aldrig träffade varandra, som förvisso levde sina liv i skilda världar, och där den äldste av dem blev mördad fyrtio år innan den yngste av dem ens var född. Och som så ofta förr, oavsett i vilket sällskap eller sammanhang som han nu har hamnat, är det också Evert Bäckström som kommer att sätta punkt för historien."