Vera Svansons dagbok för trädgårdstomtar och superkära

Vera Svansons dagbok för trädgårdstomtar och superkära

Uppläst av Moa Lundqvist

4 stjärnor av 5 möjliga

Vera Svansons dagbok för trädgårdstomtar och superkära Vera Svansons dagbok för trädgårdstomtar och superkära Vera Svansons dagbok för trädgårdstomtar och superkära Vera Svansons dagbok för trädgårdstomtar och superkära Vera Svansons dagbok för trädgårdstomtar och superkära
(3)
Lyssna på den här och tusentals andra böcker i Bokus Play - det smarta abonnemanget för ljudböcker:
  1. Från endast 79 kr per månad
  2. Ingen bindningstid - avsluta när du vill
  3. Rabatter och förmåner hos Bokus och Akademibokhandeln
Vera Linnea Svansons nya dagbok har fått namnet Dagbok och är helt blank och tom, men sidorna fylls snabbt. För det första blir Vera snuvad på rollen som regissör i skolpjäsen. Det som varit hennes drömgrej! Moster Bibban gör en helomvändning och går från wannabe-polis till kriminell. Dessutom beter sig Hugo märkligt. Han gör succé på Tiktok och får massa kommentarer om hur fina guldbruna ögon han har. URSÄKTA? Det var ju faktiskt Vera som kom på att hans ögon är leende och guldbruna?! Men värst av allt: bästisen Lise ska flytta!!

Inget är som det ska och Vera kommer blir hur ensam som helst. Eller?

Vera Svansons dagbok för trädgårdstomtar och jättekära är den fjärde fristående delen om Vera och hennes härligt knasiga familj. Det är rappt, roligt och bakom humorn finns ett stråk av allvar och hög igenkänning.