Naken i döden

Naken i döden

4 stjärnor av 5 möjliga

Naken i döden Naken i döden Naken i döden Naken i döden Naken i döden
(4)
Provläs den här och tusentals andra böcker i Bokus Play - det smarta abonnemanget för e-böcker:
  1. Från endast 79 kr per månad
  2. Ingen bindningstid - avsluta när du vill
  3. Rabatter och förmåner hos Bokus och Akademibokhandeln
»USA:s mest populära romanförfattare.« | The New Yorker

Eve Dallas är en kriminalare på New York-polisen som är på jakt efter en hänsynslös mördare. Under mer än ett decennium inom polisen har hon hunnit se det mesta, och Eve vet att hennes överlevnad är fullkomligt beroende av hennes instinkter. Ändå går hon nu emot alla varningssignaler: Hon vet att hon absolut borde undvika att bli för nära involverad med Roarke, en irländsk miljardär och en av de huvudmisstänkta i hennes mordutredning.
Men passionen och förförelsen följer sina egna regler, och det är upp till Eve om hon vill ta risken att kasta sig i armarna på en man som hon inte vet någonting om - förutom det intensiva begär hon känner till honom.
Naken i döden [Naked in Death] är den första boken i Nora Roberts serie om mordutredaren Eve Dallas på New York-polisen.

NORA ROBERTS är en av tidernas bäst säljande författare, med över 400 miljoner sålda böcker världen över. Sedan 1999 har samtliga böcker hon skrivit gått in på New York Times bestsellerlista, hon har vunnit oräkneliga priser och tidningen New Yorker har utnämnt henne till »USA:s mest populära romanförfattare«.

»En perfekt avvägd blandning av spänning, kriminalroman och het romantik.« | Publisher"s Weekly

»Jag älskar Nora Roberts!« | Stephen King

»Ren och pur underhållning.« | The Guardian

»Nora Roberts är enastående.« | Booklist