Under vintergatans alla stjärnor

Under vintergatans alla stjärnor

Provläs den här och tusentals andra böcker i Bokus Play - det smarta abonnemanget för e-böcker:
  1. Från endast 79 kr per månad
  2. Ingen bindningstid - avsluta när du vill
  3. Rabatter och förmåner hos Bokus och Akademibokhandeln
När vi lär känna Emma har hon utarbetad flytt karriärjobbet i Stockholm för att söka lyckan i London där Eric, amerikanen hon blivit handlöst förälskad i, bor. Men livet i London blir inte som hon tänkt sig, och medan osäkerheten plågar henne hankar hon sig fram på tillfälliga jobb.

Av en tillfällighet hör hon talas om den tusenåriga pilgrimsleden Camino de Santiago de Compostela i Spanien och får en ingivelse att den är precis vad hon behöver för att reda upp sitt liv. Med en gammal ryggsäck och ett par slitna gymnastikskor ger hon sig iväg på den åttio mil långa vandringen mitt under den spanska högsommaren.

Under mödosamma dagar till fots genom den spanska landsbygden tvingas Emma konfrontera sina mörkaste tankar och minnen från det förflutna. Men hon är inte ensam. Längs vägen möter hon en rad färgstarka personer, och flera av dem får stor betydelse för henne på olika plan. Det utvecklar sig till en omvälvande resa som får henne att omvärdera sina livsval och allt hon någonsin trott på.

Under vintergatans alla sjärnor är den första delen i Camilla Davidssons älskade Caminoserie, som sålt i en kvart miljon exemplar, och 2023 ges ut i reviderad upplaga, inför att femte delen släpps under hösten.