Krisberedskap för alla : en handbok för dig som inte är prepper

Krisberedskap för alla : en handbok för dig som inte är prepper

Uppläst av Per Juhlin

5 stjärnor av 5 möjliga

Krisberedskap för alla : en handbok för dig som inte är prepper Krisberedskap för alla : en handbok för dig som inte är prepper Krisberedskap för alla : en handbok för dig som inte är prepper Krisberedskap för alla : en handbok för dig som inte är prepper Krisberedskap för alla : en handbok för dig som inte är prepper
(1)
Lyssna på den här och tusentals andra böcker i Bokus Play - det smarta abonnemanget för ljudböcker:
  1. Från endast 79 kr per månad
  2. Ingen bindningstid - avsluta när du vill
  3. Rabatter och förmåner hos Bokus och Akademibokhandeln
Vet du vad du ska göra vid ett längre strömavbrott, en plötslig vattenbrist eller hur du ska hitta dina anhöriga om ett terrorattentat slår ut kommunikationsnätet? Om inte, är Krisberedskap för alla av militären och journalisten Miguel Guerrero något för dig.

Det här är en krisberedskapsmanual som på ett enkelt och lättfattligt sätt kommer att öka din kunskap utan att du behöver investera tid, kraft och pengar på saker du inte behöver. Du kommer att kunna vara förberedd på det mesta även om du bor i lägenhet, du behöver alltså inte ha en reservgenerator i en bunker i trädgården. Här finns praktiska tips på vad du bör ha i hemmet samt vilka mentala strategier du behöver ha för olika scenarier. Det sammantaget kommer att göra dig rustad och redo om, eller när, krisen kommer!