Musse & Helium. Uppdrag på djupt vatten

Musse & Helium. Uppdrag på djupt vatten

Uppläst av Morgan Alling

5 stjärnor av 5 möjliga

Musse & Helium. Uppdrag på djupt vatten Musse & Helium. Uppdrag på djupt vatten Musse & Helium. Uppdrag på djupt vatten Musse & Helium. Uppdrag på djupt vatten Musse & Helium. Uppdrag på djupt vatten
(7)
Lyssna på den här och tusentals andra böcker i Bokus Play - det smarta abonnemanget för ljudböcker:
  1. Från endast 79 kr per månad
  2. Ingen bindningstid - avsluta när du vill
  3. Rabatter och förmåner hos Bokus och Akademibokhandeln
Spåren efter Musse och Heliums föräldrar leder de båda mössen vidare till både nya världar och nya vänner. Men i vattenvärlden Splashomanien väntar en obehaglig överraskning. Plötsligt står Musse och Helium öga mot öga med en Duvjägare!

Camilla Brincks modiga möss på nya storslagna äventyr i den här underbara lyssningen för hela familjen!

Böckerna om Musse och Helium har trollbundit barn och vuxna över hela landet. I den första serien fann mössen den försvunna Guldosten och räddade Djurriket. Men Musse och Heliums föräldrar är fortfarande försvunna, och spåren har lett dem och katten Sigge till människornas värld, där den andra serien tar sin början.

Det här är bok 3 i den andra serien om Musse och Helium. Läs också de första delarna; Den hemlighetsfulla världen och En oväntad vändning.

Böckerna i den första serien heter: Mysteriet med hålet i väggen, Jakten på guldosten, Äventyret i Lindrizia, I Duvjägarnas klor och Den sista kampen.