Spinalishandboken: Ny kraft för skadad ryggmärg

Spinalishandboken: Ny kraft för skadad ryggmärg

5 stjärnor av 5 möjliga

Spinalishandboken: Ny kraft för skadad ryggmärg Spinalishandboken: Ny kraft för skadad ryggmärg Spinalishandboken: Ny kraft för skadad ryggmärg Spinalishandboken: Ny kraft för skadad ryggmärg Spinalishandboken: Ny kraft för skadad ryggmärg
(1)
Lyssna på den här och tusentals andra böcker i Bokus Play - det smarta abonnemanget för ljudböcker:
  1. Från endast 79 kr per månad
  2. Ingen bindningstid - avsluta när du vill
  3. Rabatter och förmåner hos Bokus och Akademibokhandeln
En ryggmärgsskada ställer hela livet på ända. Allt man tagit för givet förändras. Man måste lära sig kroppens nya signaler, hur man tar sig fram, hur man hanterar alla tankar och känslor som väcks och hur man nu ska leva sitt liv.

Spinalishandboken vill vara en hjälp i det arbetet. Den innehåller mycket kunskap - om hur olika organ påverkas, hur rehabiliteringen går till och hur tillvaron påverkas. Den innehåller också en hel del tankar om de existentiella frågor man ställs inför. Ett antal personer berättar om sina egna upplevelser kring hur de skadats och hur de gått vidare.

Boken är skriven för dig som lever med en ryggmärgsskada och dina anhöriga, men är även användbar för läkare och övrig vårdpersonal.

Richard Levi överläkare, professor
Claes Hultling leg.läk, professor.

Författarna har varit med om att grunda stiftelsen Spinalis och Spinaliskliniken, och har arbetat kliniskt och vetenskapligt med ryggmärgsskador sedan 1990.