Hennes sista andetag

Hennes sista andetag

Uppläst av Jessica Liedberg

4 stjärnor av 5 möjliga

Hennes sista andetag Hennes sista andetag Hennes sista andetag Hennes sista andetag Hennes sista andetag
(11)
Lyssna på den här och tusentals andra böcker i Bokus Play - det smarta abonnemanget för ljudböcker:
  1. Från endast 79 kr per månad
  2. Ingen bindningstid - avsluta när du vill
  3. Rabatter och förmåner hos Bokus och Akademibokhandeln
Tät spänning i Amishmiljö.

En regnig kväll, en amishpappa på hemväg med sina tre barn, en fortkörare som kommer från ingenstans.

En ovanligt vacker amishkvinna som förvrider huvudet på alla män står i centrum för en berättelse som avslöjar mörkret bakom småstadslivet i Painters Mill och dess till synes perfekta amishidyll.

Utredningen av en tragisk, men okomplicerad, trafikolycka tar plötsligt en ondskefull vändning när bevisen pekar på att det inte alls var någon olyckshändelse. Men vem skulle vilja ha ihjäl en amishdiakon och hans två små barn? Ensamma kvar lämnas den sörjande änkan och en medvetslös liten pojke som svävar mellan liv och död på intensiven. Kanske är han den ende som vet vad som egentligen hände den kvällen. Desperat försöker polischefen Kate Burkholder ta reda på vem som mördat hennes bästa väns make, och varför. Snart börjar hon misstänka att hon inte är på jakt efter något vårdslöst rattfyllo, utan att en kallblodig mördare gömmer sig bland Painters Mills befolkning. Hennes letande blir en kuslig resa in i det mänskliga hjärtats allra mörkaste vrår och får Kate att ifrågasätta allt hon trott sig veta om den amishkultur där hon vuxit upp.

Hennes sista andetag är den femte delen i serien om Kate Burkholder.

LINDA CASTILLO är en bästsäljande och prisbelönt författare, vars titlar ständigt syns på topplistorna i USA. Bokförlaget Polaris har gett ut alla tidigare delar i hennes kriminalserie om Kate Burkholder.