Mord i en engelsk trädgård

Mord i en engelsk trädgård

Uppläst av Anna Maria Käll

4 stjärnor av 5 möjliga

Mord i en engelsk trädgård Mord i en engelsk trädgård Mord i en engelsk trädgård Mord i en engelsk trädgård Mord i en engelsk trädgård
(130)
Lyssna på den här och tusentals andra böcker i Bokus Play - det smarta abonnemanget för ljudböcker:
  1. Från endast 79 kr per månad
  2. Ingen bindningstid - avsluta när du vill
  3. Rabatter och förmåner hos Bokus och Akademibokhandeln
Julia Bird, del 1.

Julia Bird har lämnat London för att börja om i den pittoreska byn Berrywick. Hon är nybliven pensionär och dessutom nyskild, men fast besluten att skapa sig ett nytt liv. Den mysiga stugan hon köpt, med öppen spis och rustik charm, är allt hon drömt om. Men när hon låter riva den gamla trädgårdsboden för att göra plats för ett hönshus hittas en kropp efter en ung kvinna som verkar ha varit begraven i decennier. Berrywick må vara en både charmig och skvallrig by, men här finns också många som bär på hemligheter - något Julia blir varse när hon bestämmer sig för att själv ta reda på hur den unga kvinnan hamnat i hennes trädgård. Snart hittar hon och hennes labradorvalp Jake ännu en död kropp, och klockan tickar - någon i byn har redan mördat två. Är mördaren beredd att ta livet av en tredje för att bevara sin hemlighet?

"Mord i en engelsk trädgård" bjuder på brittisk eskapism med varm humoristisk känsla, en charmerande huvudperson och ett spännande mysterium. Cosy mystery när genren är som allra bäst!