Tystnad, tagning, dö!

Tystnad, tagning, dö!

5 stjärnor av 5 möjliga

Tystnad, tagning, dö! Tystnad, tagning, dö! Tystnad, tagning, dö! Tystnad, tagning, dö! Tystnad, tagning, dö!
(3)
Lyssna på den här och tusentals andra böcker i Bokus Play - det smarta abonnemanget för ljudböcker:
  1. Från endast 79 kr per månad
  2. Ingen bindningstid - avsluta när du vill
  3. Rabatter och förmåner hos Bokus och Akademibokhandeln
"Om du är skyldig, måste du straffas." Sam tittar förbryllat på textmeddelandet. Skyldig till vad och straffas hur? En sak är säker: Någon är ute efter honom.

Sam Milton har landat i Hollywood. En film baserad på hans roman Elddopet är under inspelning och han tampas med neurotiska filmstjärnor, krävande regissörer och galna filmproducenter.

Sam studerar textmeddelandet igen. Vem är ute efter honom? Är det kanske bara ett skämt? Plötsligt ringer Mona, chefen för superhemliga Sektor U, som han hoppades aldrig behöva träffa igen. Kan han göra henne en personlig tjänst och hälsa på hennes kusin som bor i Hollywood? Javisst - hur farligt kan det vara? Svaret visar sig vara: riktigt, riktigt farligt.

Mitt under filminspelningen dras Sam in i en härva som leder honom till hänsynslösa mördare, men också till eliten av USA:s film- och affärsvärld.

Lönnmördare, korrupta poliser, drogpåverkade filmproducenter och ett girigt multinationellt bolag med makt att påverka hela världen, tycks alla vara enade i ett och samma mål: Hitta Sam Milton och döda honom.

Tystnad tagning dö! är den fristående fortsättningen på Elddopet, en actionthriller med mycket humor, många bottnar och tvära kast. Sam Milton är en osannolik hjälte och en högst motvillig agent.

Jesper och Patrick Ersgård är bröder, båda med bakgrund som manusförfattare inom filmbranschen. Jesper har tidigare utkommit med succéserierna Svart stjärna, 1986 och Sky & Fall på Storytel.