Tips från coachen - 5 nycklar till att öka glädjen och livslusten i vardagen

Tips från coachen - 5 nycklar till att öka glädjen och livslusten i vardagen

3 stjärnor av 5 möjliga

Tips från coachen - 5 nycklar till att öka glädjen och livslusten i vardagen Tips från coachen - 5 nycklar till att öka glädjen och livslusten i vardagen Tips från coachen - 5 nycklar till att öka glädjen och livslusten i vardagen Tips från coachen - 5 nycklar till att öka glädjen och livslusten i vardagen Tips från coachen - 5 nycklar till att öka glädjen och livslusten i vardagen
(1)
Lyssna på den här och tusentals andra böcker i Bokus Play - det smarta abonnemanget för ljudböcker:
  1. Från endast 79 kr per månad
  2. Ingen bindningstid - avsluta när du vill
  3. Rabatter och förmåner hos Bokus och Akademibokhandeln
Helena är en sann glädjespridaren! Ett namn hon fått av de kunder människor som mött henne, i denna ljudbok delar hon med sig av fem nycklar till ökad glädje och livslust.

Hennes driv & passion för att ständigt hitta nya strategier, lösningar & verktyg för att öka glädjen & livskvalitén för sig själv och sina kunder är oändligt! För Helena är lyckan att se hur en klient eller kund skapar en förändring i sitt liv så att den personen mår bättre och har en härlig inverkan på hans/hennes familj är magisk.

Genom att bidra till att människor tar steget från psykisk ohälsa till psykisk hälsa & ökar GLÄDJEN & Livskvalitén skapar Helena impact och värde för sina klienter och kunder.

Mindboozt Publications har tidigare gett ut Helenas debutbok Självmedkänsla och glädjeboost på 30 dagar

läs mer om Helena på
www.gladjespridare.com