Mental vila

Mental vila

4 stjärnor av 5 möjliga

Mental vila Mental vila Mental vila Mental vila Mental vila
(2)
Lyssna på den här och tusentals andra böcker i Bokus Play - det smarta abonnemanget för ljudböcker:
  1. Från endast 79 kr per månad
  2. Ingen bindningstid - avsluta när du vill
  3. Rabatter och förmåner hos Bokus och Akademibokhandeln
Mental vila- Landa i kroppen

Stanna upp och landa i din kropp, ta ett djupt andetag och slut ögonen. I en värld som går allt fortare kan vi ibland behöva ta en paus och landa i oss själva. Låta vår kropp slappna av och våra tankar att stillas.

När du slappnar av på det här sättet ger du dig själv en stunds återhämtning, din andning blir lugnare och du kan minska smärta och värk. Efteråt kan du känna dig bekvämt avslappnad och ha lättare att fokusera dina tankar eller om du väljer att lyssna innan du somnar så kan du fortsätta slappna av på egen hand eller med ett av våra sömn program.

Det här programmet kan du lyssna till när helst du behöver och det tar bara en liten stund.
Det här är en guidad Mental vila och avslappning för återhämtning, ökad närvaro och inre lugn.
Du kan använda den för att släppa på spänningar, stress eller smärta.
Efteråt kommer du känna dig utvilad, mer fokuserad och mer grundad efter du lyssnat till denna inspelning och kan med fördel användas flera gånger under dagen. för en långvarig effekt rekommenderar vi att du lyssnar i 21 dagar i sträck.

Del 4 i Mindset serien

Camilla Gyllensvan har arbetat med beteendeförändring sedan 2005, hon har grundläggande psykoterapiutbildning steg 1 i KBT samt är Internationellt certifierad Mental Coach och NLP Trainer samt arbetar med att utbilda privatpersoner och organisationer i Kommunikation och Ledarskap. Håller Internationella NLP program och utbildningar. Under de senaste tio åren har hon coachat hundratals klienter och använt mental träning, meditation och hypnos som komplement till coaching med goda resultat. Hon har skrivit flera böcker om personlig utveckling och gett ut flera ljudfiler

För mer info besök www.camillagyllensvan.se