Vaikenemisen hinta

Vaikenemisen hinta

4 stjärnor av 5 möjliga

Vaikenemisen hinta Vaikenemisen hinta Vaikenemisen hinta Vaikenemisen hinta Vaikenemisen hinta
(1)
Lyssna på den här och tusentals andra böcker i Bokus Play - det smarta abonnemanget för ljudböcker:
  1. Från endast 79 kr per månad
  2. Ingen bindningstid - avsluta när du vill
  3. Rabatter och förmåner hos Bokus och Akademibokhandeln
"Tämä on minun tarinani lapsesta, jota kukaan ei nähnyt, aikuisista, jotka ummistivat silmänsä, ja yhteiskunnasta, joka ei puuttunut asiaan. En näe itseäni uhrina, vaan selviytyjänä, joka on välttämätön eteenpäin pääsemiseksi. " Mimi Kovacevic.

Tämä on tositarina, joka todistaa syvistä arpeista, joita seksuaalinen hyväksikäyttö jättää lapseen, mutta se on myös vahva ja toiveikas todistus naiselta, joka kieltäytyy hyväksymästä kohtaloaan ja anteeksiantamisen ja eteenpäin menemisen voimaa. Aikuisena Mimmi saa tietää, että hänen isäpuolensa on kuolemassa. Heidät nähtiin viimeksi oikeudessa, kun häntä syytettiin naisen seksuaalisesta hyväksikäytöstä hänen ollessaan aikuisia. Mutta vaikka Mimmi vihdoin uskaltaa kertoa pahoinpitelystä, hän ei tunne oloaan vapaaksi. Hän päättää kohdata hyökkääjän kuolinvuoteella, mikä on ratkaiseva Mimmin elämän jatkumisen kannalta.

Charlotte Sirc, kirjailija, toimittaja ja kääntäjä, on haastatellut Mimmi Kovacevicia.

Eva Rusz, laillistettu psykologi ja kognitiivinen psykoterapeutti, jota pidetään yhtenä Ruotsin johtavista ihmissuhteiden asiantuntijoista. Työskentelen tällä hetkellä haavoittuvien lasten parissa Aruballa. Rusz esiintyy usein suhdeasiantuntijana tiedotusvälineissä sekä sanomalehdissä että televisio- ja radio-ohjelmissa. Hän on kirjoittanut kahdeksan kirjaa, joista useita on käännetty muille kielille.