Fri från medberoende : En guide till att sluta kontrollera andra och i stället ta hand om sig själv

Fri från medberoende : En guide till att sluta kontrollera andra och i stället ta hand om sig själv

Uppläst av EvaMaria Oria

5 stjärnor av 5 möjliga

(1)
Lyssna på den här och tusentals andra böcker i Bokus Play - det smarta abonnemanget för ljudböcker:
  1. Från endast 79 kr per månad
  2. Ingen bindningstid - avsluta när du vill
  3. Rabatter och förmåner hos Bokus och Akademibokhandeln
I Sverige uppskattas ungefär en miljon personer leva som anhörig till missbrukare.

I den här moderna klassikern lär du dig att förstå medberoende och får hjälp att bryta dess negativa inflytande. Med hjälp av lärorika livsberättelser, personliga reflektioner och tydliga övningar ärFri från medberoendeen karta över medberoendets förvirrande värld - en karta som kan visa vägen ut.

Att ta hand om sitt välmående innebär bland annat att man sätter och upprätthåller sunda gränser och säger nej till ohälsosamma relationer. En medberoende person tappar ofta bort sitt eget liv i dramatiken av att ta hand om någon annans.

Den här boken handlar om att stoppa smärtan och få tillbaka kontrollen. Med åtta miljoner sålda exemplar är det en av världens mest populära självhjälpsböcker genom alla tider.

Melody Beattie har själv erfarenhet av både beroende och medberoende. Hon har lyckats ta sig igenom sina svåra erfarenheter genom att hjälpa andra via sitt skrivande.Fri från medberoendehar gjort begreppet medberoende känt världen över och boken har av Newsweek utnämnts till en av de fyra viktigaste självhjälpsböckerna någonsin.

"Beattie förstår hur det känns att ha fallit överbord, vilket hjälper henne att kasta livlinor till de som fortfarande kämpar."- Time Magazine