Min inre röst

Min inre röst

Uppläst av Louise Krahm

4 stjärnor av 5 möjliga

Min inre röst Min inre röst Min inre röst Min inre röst Min inre röst
(15)
Lyssna på den här och tusentals andra böcker i Bokus Play - det smarta abonnemanget för ljudböcker:
  1. Från endast 79 kr per månad
  2. Ingen bindningstid - avsluta när du vill
  3. Rabatter och förmåner hos Bokus och Akademibokhandeln
Kanske har du, liksom många andra, upplevt att bli vägledd av något annat? Att helt plötsligt få en förnimmelse, som visar sig stämma överens med vad som sedan sker. Ibland grundar sig magkänslan på dina samlade erfarenheter, men det finns tillfällen när du inte kan hitta en förklaring till din vetskap. Här handlar det om det jag beskriver som "djup intuition".

Med den här boken vill jag belysa intuition ur olika perspektiv och ge dig nycklar till hur du kan utveckla den mer.

Men vad är egentligen intuition? Och hur kan du få större tillgång till den? Vad finns det för extra medvetande utanför vårt vetande? Det jag har varit med om går inte att förklara på ett rationellt sätt. Dessa berättelser ur mitt liv varvas med reflektioner, tankar och idéer om allt från kärlek till ledarskap och hur vi skapar ett meningsfullt liv.

Att vara i samklang med sin intuition är, ett på samma gång magiskt, som naturligt tillstånd. Det är då du får tillgång till den kunskap som ligger i andra dimensioner av verkligheten. Den är ett tillskott av energi och insikter och ibland är den dessutom en livlina. Det ligger en trygghet i att ha tillit till att det finns mer information att tillgå än det vår logiska hjärna resonerar sig fram till.

Förmågan att lyssna till din djupa intuition kommer berika livet för dig, precis som den gjort för mig och många andra. Min förhoppning är att du - efter att du läst den här boken - vågar lyssna mer till den.

"Det är fascinerande hur det mest oförklarliga ändå tycks vara det mest självklara och naturliga, när det väl upplevs."

Louise Krahm