Användarprofil Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg / Betyg & recensioner / Djävulsdoften

Recension av Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm)

Recenserad produkt

Djävulsdoften
E-bok (EBook)
1 recension

Betyg: 4,5 av 5.

21 oktober 2016

Mons Kallentoft tillhör definitivt en av mina favoritförfattare. Jag följer både hans serie om Malin Fors, som han skriver ensam, och även serien om Zack, Herkulesserien, som han skriver tillsammans med Markus Lutteman. (Här är en länk till min recension av den tredje och senaste boken i den serien, Bambi).

Djävulsdoften är den tionde boken om Malin Fors, men den är också den första boken i en ny serie, om dom fem sinnena. Dom två tidigare serierna om Malin Fors har ju handlat om årstiderna och om elementen.

Boken innan Djävulsdoften, den nionde boken om Malin Fors, är Eldjägarna. Här är en länk till min recension av den boken, och där finns även länkar till tidigare böcker.

Jag har verkligen tyckt om alla tidigare Malin Fors-böcker, och den här boken var inget undantag.

Det som däremot var helt nytt med den, det var att den inte utspelades i Linköping, som alla dom tidigare böckerna har gjort. Utan den här gången så bor och jobbar Malin Fors i Bangkok.

Boken var välskriven och spännande, som alltid böckerna av Mons Kallentoft är. Härligt också med den Thailändska miljön. Och jag tycker ju så mycket om karaktären Malin Fors.

Rekommenderas absolut.

0 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej