Användarprofil Birgitta Gustafsson / Betyg & recensioner / Wild Unknown Tarot Deck and Guidebook

Recension av Birgitta Gustafsson

Ett boxset värt sitt pris!

10 december 2016

Jag älskar denna tarotlek i sitt boxset, med bok och allt! Det känns som om det är lika handgjort som det faktiskt är, och det känns äkta, nytt och fräscht. Det är delvis nya symboler, men de känns helt naturliga, för de existerar i sitt sammanhang. Istället för hovkortens kung, drottning, ryttare och page så har Kim Krans benämnt dem fadern, modern, sonen och dottern till exempel.

Och hon har tagit alla sina bilder rakt ur naturen, handtecknat dem, för det mesta i svart och vitt som pennteckningar, men hon använder färg där hon vill påpeka en viss intensitet. Korten är sköna att handskas med, de är matta och inte FÖR tunna. Baksidan är även den tecknad, med ett reptilmönster.

Boken är instruktiv och låter användaren tycka som de vill. Det finns några utläggningar som inte är för invecklade, för det är de enkla som kan vara de mest användbara. Texten är även den handskriven, så det känns som om man har en verkligt unik produkt i sina händer, som ett meddelande direkt från Kim Krans själv.

6 av 6 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej