Användarprofil Mormor / Betyg & recensioner / Kaninjägaren

Recension av Mormor

Recenserad produkt

Sjuk!

7 mars 2017

Så har jag då läst min sista Kepler-bok. De tidigare böckerna tyckte jag var obehagliga men spännande och läsvärda. Undantaget "Playground" - där tappade jag läslusten rejält men tog mig igenom den. Tänkte ge Kepler en sista chans med "Kaninjägaren" och nu har jag bestämt mig - inga fler Kepler-böcker. Är hjärtligt trött på hjärnsubstans, inälvor, blodiga knivar, uppsprättade kroppar etc.etc. För att inte tala om osannolika mördarmaskiner och andra förekommande karaktärer som beter sig helt orealistiskt. Hela storyn är dessutom så skruvad att det inte ens blir spännande. Detaljrikedomen är överväldigande inte bara vid själva morden utan även vid beskrivningar av matlagning/ätande och andra triviala sysslor. Man blir bara trött.
Jag läser gärna deckare, kriminalromaner och liknande men då ska det vara spännande och ha åtminstone ett uns verklighetsanknytning.
Man undrar ju lite hur makarna Ahndoril egentligen har det och vad som rör sig i deras hjärnor. Eller det vill man nog inte veta.....

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej