Användarprofil ReadingMonster / Betyg & recensioner / Syskonkärlek

Recension av ReadingMonster

Recenserad produkt

Min favorit av Bredow

19 maj 2017

Jag har läst några böcker av Bredow, och det här är min absoluta favorit. Anledningen till att varför boken endast får tre stjärnor är för att boken är skriven på ett alldeles för ungdomligt språk för mig. Min yngre kusin som är i den ålder boken främst riktar sig till tyckte väldigt mycket om den, både språket och handlingen.

Jag gillar den här boken jätte mycket, och jag rekommenderar den verkligen, främst till dem som är i åldern 12-15, men även andra åldersgrupper, fast då får man vara beredd på att språket är väldigt ungdomligt.

Det som gjorde att jag fastnade för den, och läste ut den på några timmar, var sättet Bredow får fram känslorna så bra. Händelserna runtom Ludvig och Amandas kärlek för varandra var inget som lockade mig, men Bredow lyckades verkligen fånga mitt intresse genom sättet hon får fram känslorna på ett sånt väldigt bra sätt. Den fick mig att känna något. Jag älskar när böcker får mig att känna något.

Slutet i den här boken gjorde mig tårögd. Jag har läst många böcker i mina dar, och det är endast två böcker som framkallat en tår eller två. Syskonkärlek är en utav dem.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej