Användarprofil Kim M. Kimselius / Betyg & recensioner / Se upp med vad du önskar

Recension av Kim M. Kimselius

Recenserad produkt

Läs den och håll dina drömmar vid liv!

28 maj 2017

Har du upptäckt Eva Swedemarks böcker ännu? Jag är ett stort fan och älskar hennes böcker. De tar dig med in i vardagslivet på ett lättsamt sätt. De är svåra att lägga ifrån sig och man vill bara läsa mer och mer och mer.

Se upp med vad du önskar är andra boken i De fyras gäng. En bok jag har längtat efter. När jag läste Om ni inte börjar leva gör jag slut skrattade jag mig igenom boken och kunde inte sluta prata om den när jag läst klart.

I den första boken försökte de fyra förverkliga sina drömmar. Den andra boken tar upp vad som händer när man lyckats. Sitter man och är nöjd med livet, eller letar man nya utmaningar och drömmar? En bok om vänskap där vännerna vågar säga ifrån, stöttar varandra i alla lägen och har en stark vänskap.

Älskar de äldre kvinnorna Mirre och Maggan som kliver in i berättelsen och blir en del av De fyras gäng, på ett mycket oväntat sätt.

En bok som berättar att livet inte är slut, oavsett ålder. Det gäller bara att göra något väsentligt av livet och våga fortsätta drömma!

Läs den och håll dina drömmar vid liv! Kanske du till och med kommer att förverkliga dem efter att ha läst den här boken?

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej