Användarprofil Kaffeläsaren / Betyg & recensioner / Beppe & Isabel

Recension av Kaffeläsaren

Recenserad produkt

Fin

16 juni 2017

Isabel är Beppes absolut bästa vän. Ingen är som hon. Hon kan göra allra längst sladdmärken i gruset med cykeln och med henne blir Beppe både modigare och gladare. Han tänker inte lika mycket på att pappa flyttat till stjärnorna, när de leker. Men en dag flyttar en ny kille in i lägenheten bredvid...
Har läst Beppe & Isabel med sonen M. på 6 år. Hans första kommentar när boken är utläst är: Den är så fin! Han menar till innehållet, men tycker även om utsidan som är så färgglad och fin. Han gillar i boken, att alla får vara med, man kan släppa in en kompis till i gänget och det blir bra, även om det känns jobbigt först.
Åter igen har Speja förlag släppt en så fin bok. Deras omslag är verkligen unika, så fina och speciella, det syns när det är en Speja- bok! Innehållet gillar jag med, om den starka rädslan att bli bortvald när nya kompisar tillkommer, men att alla sen får vara med, det är ett bra och viktigt budskap. Beppe & Isabell är en riktigt bra och känslosam barnbok som går hem här! Även åldersmässigt passar den utmärkt!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej