Användarprofil Dalkulla - men ändå inte / Betyg & recensioner / Skamfilad : om skammens många ansikten & längtan efter liv

Recension av Dalkulla - men ändå inte

Borde läsas av ALLA - för en bättre värld!

23 juni 2017

Boken borde läsas av alla för att de ska förstå hur illa de gör andra människor när de dömer ut sina medmänniskor, speciellt barn och ungdomar. Boken ger en mycket bra beskrivning av hur det påverkar oss även som vuxna av att man blir "skammad" mycket.
Världen skulle bli en så mycket bättre plats om alla förstod hur illa de gör andra människor och speciellt barn och ungdomar.

För mig som blivit riktigt skadad av vuxna som barn var den här boken en riktig ögonöppnare.
Känslan av att vara "konstig" och ha tankar som andra inte alls förstod får här sina förklaringar. Jag trodde allvarligt att det var något fel på mig innan jag läste denna boken och jag förstod att jag inte var ensam. Framförallt gav den också en förklaring till varför jag har dessa tankar och känslor, och att det var helt naturligt utifrån vad jag varit med om.
Jag kunde bli snällare mot mig själv och få förståelse för varför jag fungerar som jag gör, och därmed också förändra mig själv och hur jag tacklade vardagen.

Tack så jättemycket Göran Larsson för din klokhet och värme!

5 av 5 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej