Användarprofil Kaffeläsaren / Betyg & recensioner / Himlen kan vänta : om cellgifter, champagne och luftslottet som rasade

Recension av Kaffeläsaren

Modig och stark bok

10 juli 2017

Betyg

Våren 2008 får vimmelreportern Lotta Gray diagnosen tjocktarms-cancer. Fyra år av tung behandling följer. Ena dagen cellgifter, nästa dag champagne.
Jag har läst Lottas blogg lite till och från under åren, mest från början pga att vi kommer från samma lilla ort och jag har åkt skolbuss många gånger med hennes mamma. Men sen blev jag fast för Lottas person och hennes ärliga och öppna blogg, som inte bara visar upp en polerad yta. Utan bjuder på mer under. Så var inte helt ovetande om hennes tuffa resa. Det är en jobbig och tuff resa Lotta gjort, med mycket dödsångest och tankar kring livet. Boken är tuff att läsa, den gick rakt in i hjärtat på mig och genererade många tårar och ingen sömn i natt. Just den där tanken att dö ifrån sitt barn och att inte få se han växa upp är en fruktansvärd tanke. Kommer krama på min son lite extra idag. Tycker Lotta är modig och stark som låter oss ta del av resan. Boken är väldigt lättläst och skriven på ett rakt direkt språk utan krusiduller. Man får sig en extra tankeställare på vad som verkligen är viktigt i livet! Tack Lotta för att du orkar och vågar dela med dig av din historia!!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej