Användarprofil Britt-Marie Kullin / Betyg & recensioner / Höstdåd

Recension av Britt-Marie Kullin

Recenserad produkt

Höstdåd
E-bok (EBook)
1 recension

Betyg: 4,5 av 5.

19 september 2017

Höstdåd är Anders de la Mottes sjunde utgivna bok, och jag har läst alla dom sex tidigare. Först läste jag hans trilogi med böckerna Geim, Buzz, och Bubble. Sedan läste jag dom två böckerna MemoRandom och UltiMatum. Och förra året så läste jag boken Slutet på sommaren. Alla sex böckerna har varit fantastiskt bra. Dom fem första fick näst högsta betyget av mig, och den alldeles speciella boken Slutet på sommaren fick det allra högsta betyget. (Länkar till mina recensioner av böckerna).

Författarens nya bok, Höstdåd, är den andra fristående delen i en spänningsserie på temat årstiderna. Och jag ser verkligen mycket fram emot dom två kommande böckerna, eftersom Höstdåd var en mycket, mycket bra bok den också.

Höstdåd är lika mycket ett familjedrama som en kriminalroman. Mycket bra och trovärdiga karaktärer är det i boken. Och boken växlar hela tiden mellan nutid och händelser för tjugosju år sedan. Boken är absolut inte förutsägbar, och den är både spännande och gripande.

Jag rekommenderar varmt boken, precis som jag gör med författarens tidigare produktion. Alla hans sju böcker är fantastiskt bra, tycker jag, och den allra, allra bästa är Slutet på sommaren.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej