Användarprofil Henrik / Betyg & recensioner / Walt Disney Uncle Scrooge and Donald Duck: Return to Plain Awful: The Don Rosa Library Vol. 2

Recension av Henrik

En familjebok som passar alla

5 oktober 2017

Så jag läste Kalle Anka när jag var liten så har alltid tyckt om Don Rosa, han hade alltid mer detaljer i sina serier som kom och det var ofta nått litet som hände på varje sida. Med tanke på att de är på engelska så kan det vara svårt för barnen att läsa så kanske föräldrarna är villiga att läsa boken för dem. Men annars så går det bra för ungarna att bara kolla på bilderna, de är roliga även utan att veta vad dem säger. Man behöver inte heller oroa sig över svordomar då den är skriven för barn så de censurerar ordern med symboler istället.

De Historier som är med är

The Crocodile Collector
Fortune On The Rocks
Return to Plain Awful
The Curse of Nostrildamus
The Starstruck Duck, denna har inte släppts innan vad jag vet och det är mest en skiss och inte färgat
His Majesty, McDuck
Give Unto others
Forget Me Not
On a Silver platter
Making the Grade
Back in time for a dime
The pied Piper of Duckburg
Leaky Luck
The Money pit

Om ni letade efter nån speciell av dem. Alla är trevliga och roliga att läsa. Lite problem med att berätta om dem då många brukar vara runt 20 sidor så om man tar upp nånting om det så brukar man berätta det mesta om just den serien, Titeln brukar säga vad det kommer handla om. Det finns även Don rosa historia för varje serie som han skrev om samt hans liv. Sen har vi också en hel del olika omslag från kalle anka. En annan sak att tänka på är att i början så fick Don Rosa göra uppföljare för serier som Carl Barks hade ritat som till exempel Return to Plain Awful. Skulle rekommendera att skaffa alla då de brukar släppa en ny variant när de är klar med denna upplagan.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej