Användarprofil Kaffeläsaren / Betyg & recensioner / Arthur och hans vänner : och andra berättelser om hundar som fått människor att hitta sig själva

Recension av Kaffeläsaren

Berör

17 november 2017

Arthur och hans vänner är fortsättningen på berättelsen om gatuhunden i Ecuador som följde sin blivande husse genom djungeln och fick ett nytt hem på andra sidan jorden.
Jag har läst den första boken om Arthur tidigare och älskade den. Har även följt deras solskenshistoria i både tidningar och sociala media, så visste att jag skulle gilla även denna bok. Har alltid varit svag för denna typ av historier där djur är inblandade och läser alla böcker jag ser i ämnet. I Arthur och hans vänner får vi veta lite hur det gått för familjen på hemmaplan, hur det var att släppa bok och stå på bokmässan. Vi får även träffa lite andra hundar som blivit räddade och höra deras historier. Jag blir rörd och alldeles varm i hjärtat av att läsa dessa, de berör så ända in i själen. Vi har planer på hund ganska snart framöver, nu kommer vi leta efter en hund vi kan rädda istället för en valp. Blev än mer övertygad om det efter jag läst denna bok. Boken är den perfekta julklappen till alla djurälskare som gillar historier som berör. Hade gärna sett lite tips i slutet av boken på vilka räddningsställen man kan vända sig till i Sverige. En fin bok som griper tag i ens hjärta !

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej