Användarprofil Kim M. Kimselius / Betyg & recensioner / Sånger i skymningen

Recension av Kim M. Kimselius

Recenserad produkt

Det här är en riktigt bra bok!

20 november 2017

Det här är en riktigt bra bok! Välskriven och fängslande. I efterordet skriver Camilla Davidsson att det är hennes förläggare som fått henne att skriva denna bok, att det inte var tänkt att det skulle bli någon mer bok. Jag hoppas att hon inte tänker så fortfarande, för jag vill läsa mer om Emma. Hur går det nu för henne? Inte kan väl berättelsen vara slut här?

Under fyra böcker har jag följt Emmas berättelse, från pilgrimsvandringen till Santiago de Compostela, till Fårö på Gotland, London... Ja, resorna har varit många och de har varit spännande.

Den här boken tyckte jag lika mycket om som den första Under vintergatans alla stjärnor. Här kan du läsa mina recensioner av samtliga Camilla Davidssons böcker.

I några av de tidigare böckerna har jag blivit irriterad på huvudpersonen som har varit så velig, men inte den här gången. Nu verkar Emma ha funnit sitt rätta jag. En bit var svår, det var när boken handlade om Emmas mammas död. Då kom tankarna på pappa, när jag satt vid hans dödsbädd. En tuff tid. I slutet av boken fick jag veta att Camilla Davidssons mamma hade dött under arbetet med den här boken. Då förstod jag hur tufft hon hade haft det, för även jag höll på med en bok när pappa dog, TudorRosen Kampen om makten. Jag fick verkligen stålsätta mig många gånger för att orka sätta mig framför datorn.

En stor eloge till Camilla Davidsson för den här boken! Rekommenderas varmt!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej