Användarprofil Kim M. Kimselius / Betyg & recensioner / Kod 513

Recension av Kim M. Kimselius

Recenserad produkt

Kod 513
Inbunden
1 recension

En riktig fullträff!

20 november 2017

Det märks att Jeanette Bergenstav är van vid hundar och hundträning. Med enkla medel skildrar hon samspelet mellan hund och människa. Jag älskade första boken Vargskräck. Kod 513 är snäppet bättre. Det är en oerhört spännande bok, det går inte att sluta läsa. Älskar man hundar är serien Flingan och flocken ett måste. Den perfekta boken för alla hundälskare.

Bitvis är boken så spännande och läskig att jag knappt vågar läsa vidare. Mycket för att det då handlar om hundar som har det svårt och jag älskar hundar. En riktigt fullträff! Läs den!

Hero och husse Erik hålls fångna och husse skickar iväg Hero för att hämta hjälp. Hunden gör allt för sin husse, till och med simmar mellan öarna i iskallt vatten, men det är något som övergår hans förmåga och mitt ute i sundet försvinner han.

Collien Heros husse är spårlöst försvunnen. Är det någon som håller honom fången? Och i så fall varför? Vad är det som pågår i de mörka grottgångarna ute på Björkö? Vilka är de hotfulla männen i svarta huvor? Och vad betyder Kod 513?

När Flingan Fjällström och hennes bror Theo hjälper en vän, dras de in i en härva av mörka hemligheter och dramatiska händelser. Tillsammans med pudeln Buffy, varghunden Aztor och de andra hundarna i flocken gör de allt för att avslöja sanningen. Innan det är för sent.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej