Användarprofil Kaffeläsaren / Betyg & recensioner / Hälsorevolutionen : vägen till en antiinflammatorisk livsstil : helheten, maten, forskningen, träningen, skönheten, insikten

Recension av Kaffeläsaren

Intressant och inspirerande

14 januari 2018

Maria Borelius började pussla ihop ny kunskap och reste jorden runt för att träffa forskare. Bilden klarnade snart, inflammation verkar ligga bakom både åldrande och våra vanligaste folksjukdomar- fetma, cancer, diabetes, hjärt-kärlsjukdom och psykisk ohälsa.
I Hälsorevolutionen får vi följa författarens egna resa till att må bättre. Vi får även följa henne i jakten på svaren, vilka möjligheter som finns att motverka inflammation genom att ändra kost och träning. Det är en oerhört intressant bok. Jag har själv ett stort intresse för kost och hälsa och hur allt vi gör/äter påverkar våran kropp. Det är kul att få följa Marias resa genom detta, jag blir väldigt sporrad att själv ge mig in på detta. Tror det kan hjälpa min kropp att må bättre. Med tanke på att det ska funka med resten av familjen, blir det att dra igång med små steg framåt. Hälsorevolutionen är en grymt inspirerande bok som lockar till förändring! Skulle gärna se en uppföljare om några år och se hur forskningen förändrats framåt och vilka nya råd som finns då.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej