Användarprofil Fanny Ahlkvist / Betyg & recensioner / Silvervägen

Recension av Fanny Ahlkvist

Recenserad produkt

Gripande och spännande

13 maj 2018

När jag läser böcker som handlar om försvinnande griper dessa böcker alltid tag om mig lite extra. Så också den här boken. Karaktärerna i boken beskrivs på ett sätt som gör att jag får känslan av att jag känner dem, vilket gör att jag tar boken väldigt nära inpå mitt eget liv. Därför blir den mycket svår att lägga ifrån sig.
Boken är djup och spännande rakt igenom, en spänning som håller i sig till sista sidan, och även efter att boken är slut har jag svårt att släppa den helt.
Den är välskriven och lätt att hänga med i, men inte för lätt, precis lagom. Boken väcker många tankar till liv och inrymmer allt från kärlek till sorg till spänning till oro.
Dessutom tycker jag att det var intressant att se hur det norrländska samhället målades upp då det är något jag är obekant med både i verkligheten och i böckernas värld.
Jag rekommenderar er helt klart att läsa Silvervägen. Dessutom ber jag er hålla utkik efter Stina Jackson i framtiden, för det här är en mycket lovande början på något som kan bli en fantastisk författarkarriär!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej