Användarprofil Justine13 / Betyg & recensioner / Professor Wille Vingmutter, mästerdetektiv : berättelsen om mitt yrkesliv

Recension av Justine13

Overkill

30 juli 2018

Den närmast imbecilla publicitet som öses över GW, med hans goda minne, hans säljer sig till högstbjudande, gör att man knappt orkar läsa hans böcker längre. Han röstas till och med fram som den granne(sic!)man helst vill ha. En översittare och vapenmupp med alkoholproblem vill man helst ha nära sig. Suck. Huka er gubbar och kärringar. Snart laddar han om... Vad kan inte att sitta i direktsändning i över 30 år göra för ens marknadsföringsmöjligheter. Förra boken om hans pappa Gustav var läsvärd. Men det här är bara larv. Omtagning men sämre, med ett stänk av bitter revansch mot alla som inte hyllar honom. Lite Trump varning. Självupptaget. Ointressant. Kändiskulturen har kanske aldrig varit större än u. Allt går att sälja med mördande reklam.

Nej, läs något annat i sommar. Det här är inget bra, folk får krama sönder honom hur mycket dom vill, men det blir bara sämre och sämre böcker med den exempellösa framgången.

2 av 4 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej