Användarprofil Gullis lästips / Betyg & recensioner / Guldlock och de tre spökena

Recension av Gullis lästips

Recenserad produkt

Guldlock och de tre spökena
Inbunden
1 recension

De gamla kära sagofigurerna är nu läskigt spöklika

15 oktober 2018

Trodde du att du kunde alla de gamla klassiska sagorna? Se då upp, för här återberättas de i en helt ny stil för det allra modigaste unga läsarna. De här sagorna är så läskigt spöklika att du aldrig mer kan tänka som förr på det gamla kära figurerna!

"Guldlock har tidigare undgått de tre björnarnas vrede, men hennes tur försvinner den dagen hon tar sig in i ödehuset längst in i den mörka skogen. Eftersom det är ett ödehus tycker Guldlock att hon kan använda och ta de saker som hon gillar. Men efter midnatt när Guldlock har somnat i en av sängarna börjar det hända saker när spökfamiljen som bor i huset vaknar och ser alla förödelse som Guldlock har skapat i deras i hem. Då är det inte längre roligt att vara Guldlock."

Lilla skräckbiblioteket är en fristående bokserie där man har förnyat de gamla klassiska sagorna och skapat lättlästa små läskiga berättelser med mycket bilder som passar nybörjarläsare som vill ha lite läskigt att läsa, för böckerna i serien Lilla skräckbiblioteket är nämligen fyllda med läskiga och rysliga varelser och andra läskiga ingredienser.

Här har författaren lyckats fånga barnen som kanske endast hört talas om det enstaka klassiska sagorna, och lockar den nya generationen barn med berättelser med lite mer rysliga läskigheter i likhet med Disney andan
så att det blir mys rysliga berättelser som passar barn från 6 till 9 år.

Detta är en fantastiskt bra bokserie som är värd fyra av fem möjliga stjärnor.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej