Användarprofil Lollos bokhörna / Betyg & recensioner / Våga vara rädd : en bok om utmattningssyndrom

Recension av Lollos bokhörna

Läsvärd!

8 juni 2019

"Våga vara rädd - en bok om utmattningssyndrom" av Emma Holmgren är en väldigt bra, den är öppen och ärlig och tyvärr ständigt aktuell. Den ger en inblick i hur det är att leva med utmattning och att det går att komma vidare. Men det tar tid! Lång tid.

Boken "Våga vara rädd" är väldigt välskriven och både lätt och svår att läsa. Ska du bara läsa en bok om utmattningssyndrom tycker jag att du ska läsa denna. Både om du är själv drabbad eller om du är anhörig.
Emmas bok är en bok jag önskade att någon hade satt i mina händer när jag i oktober 2017 kom från mitt första besök hos företagshälsovården. Dit kom jag för att jag ständigt hade panikångestattacker på jobbet och hemma. Jag grät ofta, var väldigt trött och kunde knappt koncentrera mig. Jag nickar igenkännande när jag läser boken. Mycket av det som står där kan jag relatera till. Jag hade tur och fick hjälp innan det blev för allvarligt och för ett par veckor sedan hade jag mitt sista samtal med min terapeut. Mycket har hänt och jag mår bra.

Jag blev väldigt berörd av boken! Kommer att återkomma till den många gånger.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej