Användarprofil Yvonne Svensson / Betyg & recensioner / The History of Jihad

Recension av Yvonne Svensson

Recenserad produkt

The History of Jihad
Inbunden (Hardback)

Mycket informativ och avslöjande bok.

10 juni 2019

Det här är kanske den viktigaste och definitivt mest omfattande bok på området jihad som någonsin har skrivits. Det finns ett direkt historiskt orsakssamband mellan Muhammads jihad på 600talet och dagens Jihad som vi ser hos ISIS. Jihad har pågått utan avbrott under 1400 år och där finns ett okänt antal offer, kanske hundratals miljoner människor som har slaktats pga jihad, sedan Muhammad dog år 632.
Boken lyfter fram åtskilligt...riktigt intressanta detaljer från de historiska källorna.

"The History of Jihad " finns också som ebok ute på nätet (jag gillar historia och köpte både och). Eftersom jihad har ökat över tid här i väst så är det här definitivt en bok som alla behöver läsa. Det visar väldigt tydligt varför vissa muslimer väljer att bomba, våldta, döda eller slakta människor på det allra brutalaste sätt. Allah har kallat hela världen till Islam. Det här är en Gudomlig terror som pågår och har pågått sedan Muhammads egna offer för jihad dog. Muhammad sa att han hade förhärligats med hjälp av terror. Med hjälp av terror fick han makt och personlig framgång och kunde sprida sin religion.

Väst är kallade till underkastelse under Islam, och för oss handlar det bara om en tidsfråga. Det är vad Islams egen historia har berättat för mig. Det har aldrig funnits någon fredlig samexistens. Enbart korta perioder av lugn mellan tider av underkastelse och jihad.

Köp boken och studera en våldsam, spännande och definitivt väldigt otäck del i vår världs historia.

3 av 3 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej