Användarprofil Mia M / Betyg & recensioner / Kärlekens omtanke : en mans väg till att bli hel

Recension av Mia M

En bok att bära med sig i hjärtat resten av livet.

10 juni 2019

Kärlekens Omtanke är en bok att bära med sig i hjärtat för resten av livet, den tål att läsas igen och igen och med livscykelns skiftande glasögon på, så kommer du i denna bok hitta nya sätt att se på de problem vi alla på ett eller annat sätt ställs inför i olika faser av livet. Tack och lov är det inte alla som vuxit upp under lika extrema förhållanden som Daniel, men hans klockrena analyser av hur hans erfarenheter har påverkat honom och därtill hans enastående förmåga att vända dessa erfarenheter till ett sätt att leva som gagnar både honom och som följd av det även många många människor runt omkring honom på ett sätt där själen får möjlighet att höras, synas och utvecklas, är inte bara till för några få med liknande livserfarenheter, utan det fina med den här boken är att oavsett vilka livserfarenheter du har i bagaget, så kommer du om du har den minsta lilla längtan efter att expandera din själ, finna tusen och en anledningar till att jobba med att göra just det när du läst Kärlekens omtanke.
Min vana trogen viker jag ett nedre hörn vid de avsnitt där det finns bitar att återkomma till och att reflektera runt vid fler tillfällen och dessa hörn blir många i denna bok.
Vissa hörn är vikta för att jag känner igen tankarna, jag har tänkt dem själv ett par tusen gånger och det känns befriande att få läsa att någon annan tänkt på samma sätt. Andra hörn blir vikta för där står något som faktiskt föder en alldeles ny tanke i mig; en källa till framtida utveckling!
En mycket bra bok att ge bort till någon du värnar om!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej