Användarprofil @i_min_bokhylla (instagram) / Betyg & recensioner / How to feel fucking, freaking fabulous : aktivera din woman power

Recension av @i_min_bokhylla (instagram)

Glöm girlpower vi är inga småtjejer längre

30 september 2019

Sätt ner morgonkaffet och fatta Mrs M, The fab coach, diamantprydda hand och låt dig tas med storm in i en guide hur du lockar fram din inre gudinna.

How to feel fucking freaking fabulous - aktivera din woman Power är ett äkta vitaminpiller som gör dig glad, en skönhet i gnistrande rosa så kasta jantelagen och lyssna på Mrs M's råd.
Girl power i all ära men vi är inga flickor längre. Låt Mrs M lotsa dig genom modehistorien lär dig om suffragetternas march för kvinnlig rösträtt, om den exakt rätta klackhöjden för att få den optimala träningen för bäckenbotten. Hur tar man livet av MR Jante och vad säger vetenskapen om allt från klackskor, läppstift, MR Jante, den kvinnliga hjärnan, sexualitet och dejting?

I en välfylld blandning av citat, bilder, fakta och goda råd med extra allt är detta en välskriven feelgood på svenska trots engelsk text. Man blir glad bara av att se boken. Det finns inget som saknas i den här ultimata boken för dig som identifierar dig som feminin kvinna med en guide till hur du aktiverar alla dina woman power.

I boken får du inte bara Mrs M's tips och trix utan även QR koder till tutorials med filmade instruktioner. För att du är värd det. För att du är FAB!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej