Användarprofil Lollos bokhörna / Betyg & recensioner / Ett litet steg på vägen

Recension av Lollos bokhörna

Recenserad produkt

En pärla till bok!

19 oktober 2019

Vilken pärla till bok! Jenny gör oss bortskämda med underbara berättelser som man kan relatera till och känna igen sig i. Denna är inget undantag. Vi får i boken följa Stella och hennes son Felix. Felix har det jobbigt i skolan och när Stella måste tacka ja till en ny tjänst på jobbet där hon åker runt för att utvärdera hotell och upplevelser i Norden får Felix följa med på hennes första uppdrag uppe i fjällen.

Boken är lättläst, den fångar mig och jag har svårt att släppa den. Historien är varm och full av kärlek.

Miljöbeskrivningarna är detaljrika och känslan av att vara där i den miljön är påtaglig. Jag tycker väldigt mycket om historien och människorna runt omkring. Hade gärna besökt Fröliden känner jag.

En vacker och känslosam historia om en ensamstående mamma som försöker få livet att gå ihop. En väldigt bra feelgoodbok, som Feelgood ska vara! "Ett litet steg på vägen" är en bladvändare som jag mår väldigt bra av att läsa! Jag lägger ifrån mig boken med ett leende och känner mig varm i själen efter att ha läst denna berättelse. Jenny är verkligen skicklig på feelgood. Må hon skriva fler böcker fort!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej