Användarprofil Snezana Lindskog / Betyg & recensioner / Eilaths hopp

Recension av Snezana Lindskog

Recenserad produkt

Eilaths hopp - en magisk bok

1 november 2019

snezanasbokblogg
En frisk fläkt inom fantasy genren som bara måste läsas om du vill ha något annorlunda att läsa. Detta är en fantasy med humoristiskt inslag, en fantasi som har allt, från trollkarlar, kattdrakar, stora röda drakar och små dvärgliknande skogsfolk med eget språk till sjöpirater och en framavlad brev hök - Camcashöken som är beredd att offra så väl vingar som hela sig för att bringa livsviktiga meddelanden mellan öarna i världsdelen Thiramaar där detta fantastiska äventyr utspelar sig. Att inte förglömma den omöjliga kärleken som du som nyfiken läsare säkert vill veta mer om.
Huvudkaraktären är en komplex individ som under sitt äventyr förändras och blir en helt annan som i slutet får ta livsviktiga beslut. Om du under berättelsens gång tror dig ana hur det hela slutar blir du troligtvis överraskad.
Jag har varit med och redigerat, korrekturläst, gett förslag och peppat. Alltså har jag varit med i processen från allra första början och har läst den många gånger, tros det så kan jag varje gång jag läser favorit raderna dra på smilbanden och även skratta högt åt en del repliker som är så charmiga och varma att de berör fortfarande lika mycket. Den tål att läsas flera gånger till. Vilken tur att fler delar är under redigering för jag har älskat att vara del av den. Läs den du också. #eilathshopp #fantasy @per.lindskog #svenskaförfattare #humoristiskfantasy #äventyr #trilogi #legenderfrånthiramaar #joelsgardenforlag #joelsgårdenförlag #magi #trollkarlar

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej