Användarprofil Ewa Winje / Betyg & recensioner / Ayurveda : traditionell kunskap för en modern livsstil

Recension av Ewa Winje

En helt underbar och lättfattlig bok om ayurveda!

19 januari 2020

Detta är den mest lättlästa, kompletta och underbara bok om ayurveda som jag nånsin har läst. Visst, jag älskar Janesh Vaidyas böcker, speciellt "I det sista regnet" och "Lev som du drömmer" betyder mycket för mig.

Janesh Vaidyas nya bok "Ayurveda - Traditionell kunskap för en modern livsstil" slår faktiskt alla tidigare rekord. Han inte bara beskriver, utan ger oss läsare konkreta verktyg som på ett tydligt, enkelt och pedagogiskt sätt känns som ett vackert uppdukat bord fullt med godsaker. Hela boken andas ett kärleksfullt "Varsågod, jag ger er det bästa jag har".

Janesh presenterar på ett så lättfattligt sätt sin djupa kunskap och visar oss hur vi kan bli varse vilka obalanser vi har. Men också hur vi, genom att välja mat och göra lämpliga livstilsval, kan hjälpa oss själva att komma i balans. Inte att förglömma är hur viktiga våra tankar är, att vi tänker på sätt som är kärleksfullt om oss själv och andra. Så att vi kan leva ett gott liv och uppskatta allt vackert som finns inom oss och runt omkring oss.

"Att leva med ayurveda är att leva i medvetenhet" skriver Janesh. Jag säger - med handen på mitt hjärta - det är verkligen en sanning som inte går att ta prata bort. Tack Janesh Vaidya, för ännu en fantastisk bok.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej