Användarprofil Lollos bokhörna / Betyg & recensioner / Förövarna

Recension av Lollos bokhörna

Recenserad produkt

Ännu en bladvändare!

10 februari 2020

Ännu en väldigt bra bok av Nora Roberts. Som vanligt blandar hon allvar med humor, spänning och gränslös kärlek! "Förövarna" är en bok jag hade väldigt svårt att släppa, den ville liksom inte att jag skulle sluta läsa!

Historien om barnen Zane och Britt som lever i ständig rädsla för sin våldsman far. De vet aldrig när han kommer att ge sig på dem och de har lärt sig att dölja det hemska som händer för omvärlden. Tills en dag då Zane för första gången vågar säga emot.
Tjugo år senare återvänder Zane till sin hemstad för att arbeta där. Han återser alla vänner, sin älskade syster Britt och deras moster som tagit hand om dem. Zane träffar ören Darby, en nyinflyttad trädgårdsarkitekt och snart är de mer än bara vänner. Men något hemskt lurar bakom ryggen på dem! Ska de kunna upptäcka det och rädda sig själva och kärleken innan det är försent?

Jag fastnade i boken och sedan släppte jag den nästan 600 sidor senare. Det är en spännande, romantisk, varm, sorglig och alldeles underbar bok. Nora har ett sätt att skriva på som gör att man bara fastnar och lever sig in i berättelsen. Hon skriver väldigt levande och beskrivande så det känns som om man är med i handlingen. Ytterligare en bladvändare

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej