Användarprofil Lollos bokhörna / Betyg & recensioner / Vid min sida

Recension av Lollos bokhörna

Recenserad produkt

Vid min sida
Häftad (Danskt band)

Läsvärd feelgood!

26 april 2020

Dominique har levt sitt liv i en bubbla som fru till en av Irlands mest framgångsrika affärsmän: Brendan Delahaye. Men bubblan spricker när hennes man en dag plötsligt försvinner, lämnar sitt företag i sticket och överger Dominique och deras dotter, som nu tvingas stå till svars för hans handlingar.
Ensam och utelämnad måste Dominique kämpa sig tillbaka och utvecklas från en tyst, lydig och ekonomiskt beroende fru till en starkare och lyckligare kvinna.
Jag upptäckte Sheilas böcker för ett par år sedan. Jag föll för hennes sätt att skriva och bygga upp sina historier. Hennes böcker fängslar mig och jag sträckläser dem. Den här boken "Vid min sida" är inget undantag. Jag sträckläste, gillade och tyckte mycket om boken. Det är Feelgood, kärlek, vänskap, hemligheter och det är bra.
Boken är lång, ca 500 sidor och det är en lång startsträcka men jag tycker ändå att det behövs för helheten. Jag tyckte om hur berättelsen byggs upp, hur Dominique måste utvecklas och stå upp för sig själv när hon blir lämnad.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej