Användarprofil Lollos bokhörna / Betyg & recensioner / Alltid oavsett

Recension av Lollos bokhörna

Recenserad produkt

Alltid oavsett
Häftad (Danskt band)

Bra debut!

3 maj 2020

Jocke har alltid drömt om att bli fotbollsproffs, men en skada kom i vägen för hans drömmar och sedan han fick ge upp drömmen har han sökt efter något som kan ge honom samma känsla som fotbollen gav honom. Ett vanligt jobb är inget för Jocke, trots omgivningens påtryckningar att han ska skaffa det. Jocke tycker att han är värd mer än det.
Emir är olik Jocke, han vill ha trygga rutiner och en vardag som rullar på. Han vill träffa den rätta och uppleva den stora kärleken. "Alltid oavsett" är Robert Flanks debutroman och han har skrivit en intressant och bra bok där karaktärerna är intressanta att följa. Boken handlar om Jocke, Emir och en del andra karaktärer vars historier vävs samman när 53 miljoner kronor försvinner vid en banktransaktion. Men vem är det som har fått dem på sitt konto?

Det här är en bok med kärlek, humor, sorg och vänskap. Det är en bra bok som är lättläst med lagom långa kapitel. Jag gillar boken även om jag stör mig på Jocke, att han är ganska egocentrisk. Tycker även om att det är flera huvudkaraktärer att följa. Bra debut!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej